Skip to main content

Vacature

Servicemonteur
riool- en afwateringstechniek
38 uur per week

Als servicemonteur in riool- en afwateringstechniek maak je elke dag mensen blij met jouw skills. Lees meer over:

Wat wij jou te bieden hebben
Wat wij van jou verwachten
Jouw dag als servicemonteur
Wie wij zijn

Vul je gegevens in op het sollicitatieformulier of bel 024-2022500

Wat wij jou te bieden hebben

Join the family! Maak impact als gewaardeerd lid van Riocare

 • Brutosalaris tussen de €2500 en €3200
 • Geen storingsdiensten
 • Volledig ingerichte bedrijfswagen, vertrek vanuit je eigen woning
 • 38 vrije dagen per jaar
 • Persoonlijk ontwikkelbudget van €1250
 • Goed geregeld pensioen
 • Een jong en gedreven team dat altijd voor je klaarstaat, ook buiten werk

Wat wij van jou verwachten

 

Jouw skills als monteur in de afwateringstechniek

 • Je bent klantvriendelijk en streeft altijd naar het beste resultaat
 • Je stelt jezelf representatief op
 • Zelfstandig werken gaat je goed af
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Relevante werkervaring binnen de technische branche
 • In het bezit van rijbewijs B, BE kan natuurlijk geregeld worden
 • MBO werk- en denkniveau

 

Sollicitatieformulier

Je persoonlijke informatie

Naam
Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Jouw dag als servicemonteur

Als servicemonteur bij Riocare ben je een belangrijke spin in het web. Je gaat alleen op pad of met een leuke collega, afhankelijk van wat voor een soort klus er op de planning staat. Van verstoppingen, camera inspecties of onderzoek naar lekkages tot het uitvoeren van kleine reparaties aan binnen- en buiten riolering, geen dag is hetzelfde.

Bij aankomst stel je jezelf netjes voor en maak je even een babbeltje, je neemt polshoogte van de situatie, beantwoord vragen en maakt voor jezelf een probleemanalyse. Als het voor jou duidelijk is ga je aan de slag en pas je de meest efficiënte methode toe. Tussen het werk door houd je de klant betrokken (en laat je de koffie natuurlijk niet koud worden!).

Indien er vervolgwerkzaamheden nodig zijn of er moet een offerte opgemaakt worden ter vernieuwing of renovatie bespreek je dit met de klant en neem je een adviserende rol tot je. Je maakt er duidelijke notities van en communiceert dit netjes door naar kantoor waarmee je verder kunt sparren over de meest duurzame oplossing. Middels een tablet heb je de planning continu inzichtelijk en vul je na de werkzaamheden de digitale werkbon in met de nodige informatie. Hiermee genereer je automatisch een mooi opgemaakt rapport die de klant direct ontvangt.

Doordat er zo veel variatie in de werkzaamheden en het klantenbestand zit is geen dag hetzelfde, hierdoor vliegt de tijd voorbij. Met een voldaan gevoel stap je aan het einde van de dag jouw werkbus uit en zit je ruim op tijd aan tafel voor het avondeten. Je hebt vandaag collega’s geholpen en weer een hoop mensen erg blij gemaakt!

riool ontstoppen

Dit zijn wij

Riocare is opgericht in 2020 en een full service dienstverlener gericht op riool- en afwateringstechniek. Wij leveren diensten op het gebied van onderhoud, aanleg en renovatie door middel van de meeste innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Door onze unieke manier van werken zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de regio Arnhem-Nijmegen op desbetreffend gebied en werkzaam voor diverse zakelijke- en non-profitorganisaties en particulieren.

Bij Riocare staat plezier hebben in het werk voorop en vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Door met elkaar samen te werken, effectief te communiceren, initiatief te tonen en het ondernemerschap naar boven te halen creëren we samen de ultieme werkomgeving. Iedere medewerker bij Riocare is belangrijk en levert een bijdrage aan het resultaat.

Meer over onsOnze service
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?