Skip to main content

Over ons

Samen hebben wij, Vince en Jordey Hübner, Riocare opgericht. Wij zijn broers en hebben beide altijd een sterke gedrevenheid gehad voor vakmanschap en met onze handen werken. Voor ons was het dan ook een natuurlijke stap om samen Riocare op te richten. 

Vanuit bijbaantjes in de rioleringsbranche leerden we de kneepjes van het vak kennen. Daarbij leerden we al snel hoe we wel en vooral niet ons bedrijf zouden willen voeren. Zo staat professionaliteit en betrouwbaarheid hoog bovenaan.

Inmiddels hebben we al mooie bedrijfsbussen en moderne apparatuur mogen aanschaffen, waarmee we de rioleringsproblemen van onze opdrachtgevers professioneel kunnen oplossen. We streven daarbij naar duurzame en lange termijnoplossingen.

Vince & Jordey Hübner

Neem contact op
Over ons

Ik ben trots op ons mooie bedrijf, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Met hoogwaardige materialen als ons gereedschap zorgen we voor lange termijn oplossing voor onze klanten.

Jordey HübnerEigenaar Riocare

Wat Riocare drijft

Riocare, uw lokale rioolspecialist. We zijn gespecialiseerd in riool ontstoppen, rioolinspectie en in riolering vervangen. Met een vakbekwaam team met dertien jaar ervaring en het modernste materieel van vandaag de dag, weten wij op een professionele en betrouwbare manier de rioleringsproblemen van zowel onze particuliere als zakelijke opdrachtgevers op te lossen.

De riolering is de infrastructuur waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Een juiste werking van dit ondergrondse netwerk is essentieel voor een schoon en fris Nederland. Wij dragen daar met team Riocare graag een steentje aan bij. 

Door de verbondenheid van ons team en een bedrijfscultuur waarin continue ontwikkeling op alle vlakken centraal staat, weten wij altijd onze krachten gezamenlijk in te zetten en te streven naar het beste resultaat.

Onze service

Stilstaan? Geen denken aan. Dat is mijn motto. Hard werken met mooie resultaten.

Vince HübnerEigenaar Riocare

Riocare is actief als lokaal rioolspecialist. Wij focussen ons hierbij op de volgende gemeentes:

 • Gemeente Arnhem
 • Gemeente Berg en Dal
 • Gemeente Beuningen
 • Gemeente Cuijk
 • Gemeente Druten
 • Gemeente Grave
 • Gemeente Groesbeek
 • Gemeente Heumen
 • Gemeente Lingewaard
 • Gemeente Nijmegen
 • Gemeente West Maas en Waal
 • Gemeente Wijchen
Neem contact opOnze service

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt middels het reinigen van het riool of de afvoer. Vaak is er bij een verstopping sprake van ophoping van vuil, restafval, vet of wortels. Om het afvalwater vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet een verstopping zo snel mogelijk verholpen worden.

Bekijk deze dienst

Rioolinspectie

Soms kan het lastig zijn om van buitenaf de oorzaak van het rioolprobleem te achterhalen. Wanneer dit het geval is, wordt in overleg met de opdrachtgever een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie, kunnen onze specialisten duidelijk in beeld brengen wat de staat is van de riolering en achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moet worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat toe is aan vervanging.

Bekijk deze dienst
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?