Skip to main content

Garantie

Garantiebepaling

Wanneer Riocare een verstopping heeft verholpen, heeft u daar een garantietermijn op van 4 weken. Verstoppingen in het eerder door ons gereinigde deel van de riolering, worden binnen deze termijn kosteloos onder garantie verholpen. Hierbij is wel de voorwaarde dat de verstopping niet is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de riolering. Ook dient desbetreffend deel vrij te zijn van voorwerpen en obstakels die niet thuis horen in het riool en er dienen zich geen verzakkingen, breuken of overige schades te bevinden in het afvoersysteem. 

Neem contact met ons op

Niet opgelost = geen kosten!

Bij Riocare bent u altijd verzekerd van een oplossing. Daarom betaalt u alleen als de verstopping ook daadwerkelijk verholpen is. Kunnen wij het probleem niet oplossen, hoeft u ons niet te betalen. Hierbij geldt wel: indien er zich vaste obstakels bevinden in de afvoer, zoals boomwortels, opgehoopt vet, beton, ijsvorming of eigen gebruikte ontstoppingsmiddelen, zijn wij wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Starttarieven Riocare

Dagen Tijden Particulier Bedrijf
Maandag t/m vrijdag 07:00 – 17:00 uur €115,- incl. btw €115,- excl. btw
Maandag t/m vrijdag 17:00 – 21:00 uur €172,50,- incl. btw €172,50,- excl. btw
Zaterdag en zondag 07:00 – 21:00 uur €201,25 incl. btw €201,25 excl. btw
Maandag t/m zondag 21:00 – 07:00 uur €230,- incl. btw €230,- excl. btw
Nationale feestdagen €230,- incl. btw €230,- excl. btw

 

Riocare beschikt over een gespecialiseerd team dat altijd voor u klaarstaat. Met onze 24/7-service zorgen wij ervoor dat uw rioleringsproblemen zo snel mogelijk zijn opgelost.

Meer over onsOnze service

Wat anderen over ons zeggen

Een deel van het werk had ik zelf al uitgevoerd. Het opgraven van de riolering buiten. Deze was goed verstopt. Rio Care heeft netjes en vakkundig het probleem opgelost. Daarnaast ook tips gegeven hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen.
Frank ter Haar
07:41 17 Nov 22
Vanochtend Giovanni op bezoek gehad. Vriendelijk en vakkundig! Met een uur waren we van onze verstopping af. Denkt goed mee en laat de boel weer netjes achter. Dank voor de hulp en goede service!
Bart Ramakers
10:34 19 Oct 22
Nette en vriendelijke jongens! In de ochtend telefonisch contact met ze gehad en in de middag stonden ze op de stoep. Er werd tussentijds netjes gecommuniceerd dat ze iets later waren ivm uitloop van hun vorige klus. De verstopping was binnen notime verholpen. Buiten dat ze vakkundig te werk gingen lieten ze alles ook netjes achter! Ik hoop ze niet vaker te hoeven bellen voor een verstopping thuis maar zal zeker aan ze denken op zakelijk gebied!
Dominic Gesthuizen
16:52 21 Sep 22
Geweldige service van riocare.De gehele riool laten vernieuwen van gressbuis naar pvc.Drie dagen bezig geweest met weghalen en vernieuwen de jongens hebben het super gedaan ze komen de afspraak naar en doen ook nog wat extra’s voor je gewoon geweldig.Ze zijn vriendelijk en denken met je mee en werken super netjes.Als je dus een goed bedrijf zoek, met hard werkende en vriendelijke en ervaren jongens moet je hier zijn.Jongens bedankt jullie zijn super!!!!!!!Wim en Barbara
Wim Neervoort
16:34 18 Sep 22
Wc verstopt. Perfecte service. Netjes op tijd. Met 40 minuten was het probleem opgelost, half uur tarief betaald. Vakmanschap, alles netjes en functioneel achter gelaten.
Barry
14:04 27 Aug 22
Vakmanschap, keurig op tijd, snelle service in het weekend, probleem met 40 minuten verholpen en maar 30 minuten tarief hoeven betalen. Top werk .
aldenhof berg
13:41 27 Aug 22
Ik kwam bij Riocare terecht omdat ze zo'n hoge review score hadden en omdat ze snel konden komen. Ik was uiteraard sceptisch over de review score (op dat moment 100% een score van 5), maar het leken realistische review scores dus ging ik met Riocare in zee. Dat bleek een goede keus. Ze zijn 2x geweest. De 1ste keer lukte het niet en kwam de verstopping terug, maar er is een garantieperiode waarin het kosteloos wordt opgelost tot het probleem niet meer terugkomt. Na de 2de keer leek het zeer goed opgelost en dat blijkt ook want ik de hele garantieperiode afgewacht voordat ik deze review gaf. Resultaat een dikke 5 ster waard. Het is iets duurder dan de alternatieven, maar valt mee. En perfect en snel geholpen. Echt no nonsense en daar hou ik van. Bovendien erg klantvriendelijk en duidelijk. Super dus. Misschien wel mijn vaste adresje vanaf nu, want het lijkt me moeilijk om beter te kunnen vinden.
Edwin Hendriks en Esther Vermeulen
11:56 15 Aug 22
Aantal keer hier geweest voor verschillende klussen. Leveren goed werk, aardige gasten. Aanrader!
Jori
12:46 29 Jul 22
Geweldige service! Na 1 belletje stonden de heren van Riocare Binnen 1.5 uur op de stoep en hebben onze verstopping van het toilet binnen no time verholpen. Hele schappelijke prijzen. Wij zijn helemaal tevreden over Riocare!
sandra leenders
14:19 13 Jul 22
Goede servies, adviezen en mee gedacht voor het verhelpen van ons probleem
sahar malakouti
17:09 18 May 22
We hadden allang een riool lucht in huis maar daar viel mee te leven. Totdat de kelder onder water liep met sop van de wasmachine en toen bleek dat de gresbuis uit 1932 volledig verstopt zat. Ik zag op internet dat RioCare wel heel veel positieve reviews heeft maar ik kan nu bevestigen dat ze allemaal kloppen. Na een paar uur hard werk is het gelukt om de wortels uit de gresbuis te verwijderen en was de verstopping opgelost. Inmiddels is ook de riool lucht in huis verdwenen en de conclusie is dat we daar veel eerder door RioCare naar hadden moeten laten kijken. Er is prima werk geleverd voor een redelijke prijs. Een aanrader voor een lokaal bedrijf.
Jos Derks
19:05 11 May 22
Ondanks dat het al een drukke werkdag was voor Riocare hebben ze toch tijd weten te vinden om ons binnen 4 uur te ondersteunen met het zoeken naar een verstopping in de waterafvoer van onze woning. Toen duidelijk was dat het probleem zich in de openbare ruimte afspeelde werd direct aangeven dat ze er niets aan mochten doen en dat er contact zou worden gelegd met de gemeente om het probleem over te dragen aan hen. In de avond via een appje op de hoogte gebracht dat de gemeente onderweg was en de volgende dag nog contact gehad of alles netjes was opgelost. Professioneel, klantvriendelijk en communicatief!
Menno Abbink
11:27 04 May 22
In verband met water wat bij toilet en keuken niet meer goed weg liep avonds een bericht gestuurd. Diezelfde avond nog een voorstel voor afspraak de dag erna. Monteur Jordy was keurig op tijd en onder genot van een kopje koffie situatie doorgenomen. Probleem was snel gevonden bij de verzamelput buiten en monteur heeft alles netjes opgelost. Straatwerk werd ook weer netjes dichtgemaakt. Tevens advies voor toekomst gegeven zodat probleem zich niet meer opnieuw voor kan doen. Bij een volgend probleem weet ik ze opnieuw te vinden.
Rudi G
08:31 15 Mar 22
Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben was Jordy mooi op tijd . Uitgelegd wat hij ging doen acoord gegeven is hij aan de slag gegaan .Hij had het probleem zo opgelost schoon en netjes alles achter gelaten. Dank daarvoor
Wim Hendriks
16:48 24 Jan 22
Douche afvoer werd gerepareerd. Snel, vakkundig opgelost en een hele vriendelijke monteur. Top!
Hair Tattoo Academy
07:58 12 Jan 22
We zijn super geholpen door Riocare. Verstopte riool in no time verholpen. Alles is weer netjes achtergelaten. Vriendelijk en vakkundig personeel.
A C
08:30 29 Dec 21
Erg goed geholpen door Riocare en er werd goed meegedacht voor een oplossing. Vriendelijke persoon.
Desirée Lamers
07:04 17 Dec 21
Wij hadden gootsteen verstopt .heb gister tegen de avond gebeld en van daag om 12.00 was de monteur er .hij heeft op vakkundigr manier zonder rotzoei de afvoer ontstopt.professionele aanpak zonder peospas.heel goed werk .onze dank is groot.met vriendelijke groet Ed
ed vandenberg
14:27 26 Nov 21
Garantiepakket

Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?