Skip to main content

Riool ontstoppen Arnhem? Riocare is uw lokale rioolspecialist

Last van een verstopte afvoer in de keuken? Of water dat niet wegloopt in de badkamer? Dan heb je waarschijnlijk een rioolontstopping. Riocare staat klaar om uw riool in Arnhem te ontstoppen.

Bel 026 – 20 22 477

Uw riool ontstoppen, dat doen wij bij Riocare uitsluitend met hoogwaardig en gespecialiseerd materieel. Het ontstoppen gebeurt zonder enige schade toe te brengen aan de leiding. We gaan zorgvuldig te werk en zorgen dat de werkplek schoon blijft.

Bel direct regio ArnhemNeem contact op

Riool ontstoppen regio Arnhem,
Riocare is er met spoed

Een verstopping van het riool kan veroorzaakt worden door oneigenlijk gebruik. Denk aan het doorspoelen van vochtige doekjes, etensresten of ophoping van vet. Maar ook wortelgroei, zand dat binnenkomt via breuken of andere beschadigingen en verzakkingen kunnen een verstopping veroorzaken. In dit geval is het belangrijk dat u uw riool, gootsteen, afvoer of toilet laat ontstoppen.

Riocare verhelpt uw problemen vaak dezelfde dag nog. 80% van de problemen zijn binnen een half uur opgelost. Neem gemakkelijk contact met ons op doormiddel van bellen, mailen, het contactformulier of via de whatsapp tool.

Neem contact op

Signalen rioolproblemen

Rioolproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk aan vetophopingen, boomwortels en beschadigingen aan de rioolbuis. Wat de oorzaak ook is, wij zorgen voor een passende oplossing. 

Signalen van een rioolontstopping zijn:

Trage afvoer van water in gootsteen, douche of toilet
Borrelende geluiden in de afvoer
Terugkerend rioolwater in afvoerputjes
Vieze geurtjes uit de afvoer
Wateroverlast

Herken je één van bovenstaande problemen? Dan is het tijd om uw riool te laten ontstoppen. Wij helpen u daar graag bij! We zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, vervangen en inspecteren van uw riool.

Stappenplan riool ontstoppen

Wanneer u Riocare inschakelt voor het ontstoppen van uw riool, doorlopen we drie stappen.

 1. Grondige inspectie
 2. Methode
 3. Reinigen

Stap 1 – grondige inspectie

We kijken waar de ontstopping zich bevindt. Daarnaast bepalen we de omvang van de ontstopping.

Stap 2 – Methode kiezen

We bepalen welke methode nodig is om de ontstopping te verwijderen. Denk aan reinigingsapparatuur met hoge waterdruk en gereedschap waarmee we de ontstopping verhelpen.

Stap 3 – Reinigen

We reinigen de riolering grondig. Zo kan het afvalwater weer vrij doorstromen.

Onze service

Uw lokale ontstoppingsdienst in Arnhem

Riocare is dé specialist op het gebied van riool ontstoppen in de regio Arnhem. We hebben al meer dan 13 jaar ervaring in het vak. We zijn deskundig en getraind om de meest hardnekkige verstoppingen op te lossen. Bovendien zijn we zorgvuldig, snel en vakkundig. Ook zorgen we dat de werkplek schoon achtergelaten wordt.

Kosten riool ontstoppen Arnhem

Bij Riocare werken wij met een vast starttarief. De ervaring leert dat we 80% van de ontstoppingen binnen dit starttarief op kunnen lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan stellen we u daar tijdig van op de hoogte. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bij dit starttarief zit inbegrepen

Een halfuur arbeid
Voorrijkosten
Gebruik van materieel

GarantiepakketTarieven

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt door het reinigen van het riool/de afvoer. Vaak is er bij rioleringsproblemen sprake van een ophoping van vuil en restafval. Om het water vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet deze ontstopping verholpen worden.

Bekijk de dienst

Rioolinspectie

Soms is het lastiger om direct de oorzaak van uw rioleringsproblemen te achterhalen. Wanneer dit inderdaad lastig is, wordt in overleg met u, een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie kunnen onze specialisten duidelijk in kaart brengen wat de staat van uw riolering is en wat het probleem veroorzaakt.

Bekijk de dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moeten worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat vervangen moet worden.

Bekijk de dienst

Riocare is actief als lokaal rioolspecialist. Wij focussen ons hierbij op de volgende gemeentes:

 • Gemeente Arnhem
 • Gemeente Berg en Dal
 • Gemeente Beuningen
 • Gemeente Cuijk
 • Gemeente Druten
 • Gemeente Grave
 • Gemeente Groesbeek
 • Gemeente Heumen
 • Gemeente Lingewaard
 • Gemeente Nijmegen
 • Gemeente West Maas en Waal
 • Gemeente Wijchen
Neem contact met ons opOnze service
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?