Skip to main content

Tarieven

Bij Riocare staat de klant centraal

Al onze specialisten doen uiteraard hun uiterste best om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk voor u op te lossen. Dit neemt niet weg dat niet elke situatie ideaal is en er meerdere factoren zijn die ervoor kunnen zorgen dat de klus wat langer duurt dan verwacht, wij vragen dan ook alvast hiervoor uw begrip. Indien er onduidelijkheden en/of vragen zijn voor, tijdens of na uw avontuur met Riocare, laat het ons dan direct weten!

Neem contact met ons op

Niet opgelost = geen kosten!

Bij Riocare bent u altijd verzekerd van een oplossing. Daarom betaalt u alleen als de verstopping ook daadwerkelijk verholpen is. Kunnen wij het probleem niet oplossen, hoeft u ons niet te betalen. Hierbij geldt wel: indien er zich vaste obstakels bevinden in de afvoer, zoals boomwortels, opgehoopt vet, beton, ijsvorming of eigen gebruikte ontstoppingsmiddelen, zijn wij wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Tarieven ontstoppingsdienst

DagenToeslagStarttariefKwartier
Werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur€115,00€28,75
Werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur50%€172,50€43,12
Weekend tussen 08:00 en 22:00 uur50% €172,50€43,12
Maandag t/m zondag tussen 22:00 en 08:00 uur en/of feestdagen100%€230,00€57,50

*Bovengenoemde tarieven zijn inclusief een half uur arbeid, voorrijkosten tot 25 km vanuit Arnhem of Nijmegen, gebruik van ontstoppings- en reinigingsmaterieel en inclusief btw voor particulieren. Indien de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen komt er 25% van het op dat moment geldend tarief per kwartier bij. Overige werkzaamheden zoals een camera inspectie, detectie, reparaties of renovaties zijn aparte diensten en vallen niet onder eerdergenoemde tarieven.
Mocht het voorkomen dat er hulpstukken en/of toebehoren nodig zijn dan worden deze apart in rekening gebracht, dit geld ook voor parkeerkosten en/of verkeersontheffingen. Benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag het de monteur!
Betalingen dienen direct aan de servicemonteur te worden voldaan. Dit kan contant, per pin, mobiel of QR-code.

Garantiebepalingen

Wanneer Riocare een verstopping heeft verholpen, heeft u daar een garantietermijn op van 4 weken. Verstoppingen in het eerder door ons gereinigde deel van de riolering worden binnen deze termijn kosteloos onder garantie verholpen. Hierbij is de voorwaarde dat de verstopping niet is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de riolering. Ook dient desbetreffend deel vrij te zijn van voorwerpen en obstakels die niet thuis horen in het riool en er dienen zich geen verzakkingen, breuken of overige schades te bevinden in het afvoersysteem. Daarnaast dient het afvoersysteem te voldoen aan de normen zoals deze in het bouwbesluit van Rijksoverheid zijn opgenomen.

Tarieven overige diensten

DienstenStarttarief Kwartier Toeslag op locatie
Camera inspectie 1e uur€ 155,00€ 28,75€ 85,00
Inspectierapport, per inspectie€ 60,00 – –
Rookdetectie 1e uur€ 155,00€ 28,75€ 85,00
Leiding detectie –€ 37,50
Lekdetectie kleurstof – –€ 35,00
Voorrijkosten binnen werkgebied€ 55,00 – –
Vakman, per uur€ 62,50 – –

*Alle bovengenoemde tarieven vallen onder overige diensten. Bij de diensten inclusief het 1e uur zitten de voorrijkosten tot 25 km vanuit Arnhem of Nijmegen in en geld; indien werkzaamheden meer tijd in beslag nemen komt er € 28,75 per kwartier bij. Daarnaast geld voor alle diensten dat wanneer er een vervolg afspraak gemaakt dient te worden voor het hervatten van de werkzaamheden, worden separaat de voorrijkosten en extra kwartieren gerekend. Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw voor particulieren. Betalingen dienen direct aan de servicemonteur te worden voldaan. Dit kan contant, per pin, mobiel of QR-code.

Algemene voorwaarden

Op alle door Riocare geleverde diensten en/of materialen zijn de algemene voorwaarde van kracht. Deze kunt u inzien via onderstaande link. 

https://riocare.nl/wp-content/uploads/2022/09/Algemene-voorwaarden-Riocare.pdf

Riocare is een full service dienstverlener gericht op riool- en afwateringstechniek. Wij leveren diensten op het gebied van onderhoud, aanleg en renovatie door middel van de meest innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. 

Meer over onsOnze service
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?