Skip to main content

Ontstoppingsdienst Wijchen? Riocare staat voor u klaar.

Een verstopping in uw toilet of afvoer is een vervelend probleem. Uw lokale ontstoppingsdienst in Wijchen is Riocare. Wij hebben +10 jaar ervaring in het ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen van riolering en afwateringssystemen. Voor zowel particulieren als lokale bedrijven te Wijchen staan we voor u klaar. 

Snelle service in regio Wijchen

Bel 024 – 2022500

Wanneer schakelt u een ontstoppingsdienst in?

Problemen met de riolering zijn erg vervelend. Waarschijnlijk heeft u zelf al het een en ander geprobeerd om uw rioolprobleem op te lossen. Wanneer uw eigen handelingen niet (meer) werken is het tijd om een ontstoppingsdienst te bellen. Herkent u een van onderstaande problemen?

  • Uw afvoer raakt regelmatig herhaaldelijk verstopt of het water loopt langzaam weg
  • Er zit een hardnekkige verstopping in uw afvoer of toilet
  • U heeft last van aanhoudende vieze geuren uit de afvoer
  • Uw afvoer of toilet overstroomt
  • Er komen borrelende geluiden uit uw afvoer 

Herkent u een van de problemen in uw eigen situatie? Dan is het tijd om ontstoppingsdienst Wijchen in te schakelen. Riocare lost 80% van de problemen binnen een half uur op. Bel vandaag nog voor een oplossing

Bel ontstoppingsdienst WijchenContactformulier

Onze ontstoppingsdiensten in regio Wijchen 

Riocare is uw lokale rioolspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen van de riolering. Dankzij onze vakbekwame collega’s en professionele materiaal zorgen wij ervoor dat uw rioleringsproblemen zo snelijk mogelijk zijn opgelost.

Riool ontstoppen

Vaak is er bij een verstopping sprake van een ophoping van vet, vuil, afval of wortels. Het ontstoppen gebeurt door het riool te reinigen en vrij te maken van dit soort afval. Vervolgens zal het afvalwater weer goed afgevoerd kunnen worden.

Bekijk deze dienst

Rioolinspectie

De oorzaak van uw rioolprobleem kan soms lastig zijn om van buitenaf te achterhalen. In zulke gevallen is het nodig om een rioolinspectie uit te voeren. We doen dit altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Met een rioolcamera voeren we deze inspectie uit. Hierdoor kunnen we duidelijk in kaart brengen wat het probleem veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Tijdens het ontstoppen of inspecteren van de riolering kan blijken dat de riolering aan vervanging toe is. Mogelijk zijn de problemen dermate groot dat wij aanbevelen de riolering voor een gedeelte te vervangen.

Bekijk deze dienst

Zelf aan de slag met verantwoord ontstoppen 

Begrijpelijk dat u zelf eerst een aantal pogingen wilt doen om uw verstopping te verhelpen. We geven graag een aantal tips om verantwoord te ontstoppen. Er zijn namelijk manieren die goed helpen. Helaas zijn er ook manieren die uw probleem mogelijk enkel erger maken. Lees onze tips dus goed door voordat u zelf aan de slag gaat. 

Bel directLees meer over Riocare
Ontstoppingsdienst Wijchen

Soda

Voordat u ontstoppingsdienst Wijchen belt, kunt u zelf proberen uw riool te ontstoppen met soda. Schep een kleine hoeveelheid soda in uw afvoer en laat dit een aantal minuten trekken. Vervolgens spoelt u uw afvoer goed door met kokend water. Herhaal dit een aantal keer. Let op! Giet geen kokend water direct in uw toilet. Door de hitte kan het voorkomen dat uw toilet barst.

Ontstopper

Een van de oudste en nog steeds meest praktische ontstoppings methoden is de ontstopper. Zorg ervoor dat er een laagje water in uw afvoer of toilet staat. Creëer vervolgens een zuigend effect om de mogelijke blokkade in uw afvoer of toilet los te ‘ploppen’. Mogelijk moet u dit een aantal keer herhalen voordat uw afvoer weer goed doorloopt. 

Ontstoppingsmiddelen

De schappen in de supermarkt staan er vol mee. Desondanks raden wij het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen ten zeerste af. Chemische middelen kunnen een negatief effect hebben op uw afvoer, riolering en uw gezondheid. Bovendien vervuilt u onnodig het water in de riolering. Mocht soda en de ontstopper niet werken, dan is het tijd om ontstoppingsdienst Wijchen in te schakelen. 

Tarieven ontstoppingsdienst Wijchen 

Bij Riocare hanteren we een vast starttarief voor de ontstoppingsdienst. In 80% van de gevallen kunnen wij uw verstopping binnen dit starttarief verhelpen. Tijdens onze werkzaamheden betrekken wij u zo veel mogelijk. Zo wordt u nooit verrast door onverwachte kosten. We verwijzen u graag door naar de tarieven pagina.

Tarieven ontstoppingsdienst

Riocare is actief als lokaal rioolspecialist. Wij focussen ons hierbij op de volgende gemeentes:

  • Gemeente Arnhem
  • Gemeente Berg en Dal
  • Gemeente Beuningen
  • Gemeente Cuijk
  • Gemeente Druten
  • Gemeente Grave
  • Gemeente Groesbeek
  • Gemeente Heumen
  • Gemeente Lingewaard
  • Gemeente Nijmegen
  • Gemeente West Maas en Waal
  • Gemeente Wijchen
Neem contact met ons opOnze service

Ontstoppingsbedrijf Wijchen

Last van een verstopping? Rioollucht in huis? Riocare is 7 dagen per week bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij zijn zo snel mogelijk bij u te plaatsen. Ontstoppingsdienst Wijchen staat voor u klaar.

Tarieven ontstoppingsdienst
riool ontstoppen
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?