Skip to main content

Ontstoppingsdienst Arnhem?
Riocare, uw betrouwbare partner

Op zoek naar een ontstoppingsdienst in de regio Arnhem? Riocare staat voor u klaar. We vertellen u graag wat u van onze ontstoppingsdienst kunt verwachten. Denk aan onze werkwijze, een indicatie van de kosten en welke mogelijkheden u bij ons heeft.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst Arnhem

Bij Riocare zijn we expert in ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen. Wanneer u problemen ervaart met uw riolering, kijken wij wat de beste oplossing is. Wij zijn altijd in de buurt voor regio Arnhem.

Wateroverlast, een stinkend doucheputje of een verstopte afvoer? Kijk het niet langer aan, maar schakel hulp in van een specialist.  Riocare heeft altijd een effectieve oplossing voor uw rioolprobleem.

Riool ontstoppen

U wil natuurlijk dat uw afvalwater snel weer normaal wegstroomt. Daarom leveren wij snelle service bij het ontstoppen van uw riool. Wij ontstoppen uw riool door het riool of de afvoer te reinigen. Vaak is er namelijk sprake van een ophoping van vuil, restafval, vet of wortels.

Bekijk deze dienstBekijk deze dienst

Rioolinspectie

Als het nodig is, kunnen wij uw riool ook vervangen. Wij zullen goed kijken of het nodig is om de gehele riolering te vervangen. Meestal is slechts een gedeelte van de riolering aan vervanging toe.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Soms is een rioolinspectie nodig om de oorzaak van verstopping vast te stellen. We gaan met een camera de rioolbuis in. Op deze manier achterhalen we waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Onze tarieven

Wij lossen uw rioolprobleem op voor een vast starttarief. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van materieel, een halfuur arbeid en garantie. Zo weet u zeker waar u aan toe bent!

Onze tarieven

Riocare is uw lokale specialist

Ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen, dat is wat wij bij Riocare doen. Met ons vakbekwame team lossen wij uw rioleringsprobleem op een betrouwbare en professionele manier op. Daarnaast maakt onze ontstoppingsdienst in Arnhem gebruik van en het modernste materieel.

Lees meer over ons
ontstoppingsdienst arnhem
ontstoppingsdienst arnhem

Neem contact op met ontstoppingsdienst Arnhem

Hulp nodig bij het oplossen van uw rioolprobleem? Neem vandaag nog contact op met onze ontstoppingsdienst in Arnhem. Dan zorgen wij dat er snel een ervaren vakman bij u langskomt. Zo ervaart u snel weer het gemak van een goed functionerend rioolsysteem.

Bel 026 – 20 22 477

Contact opnemen kan ook doormiddel van mailen, het contactformulier of de Whatsapp functie op de website.

Contact

Riocare is actief als lokaal rioolspecialist. Wij focussen ons hierbij op de volgende gemeentes:

 • Gemeente Arnhem
 • Gemeente Berg en Dal
 • Gemeente Beuningen
 • Gemeente Cuijk
 • Gemeente Druten
 • Gemeente Grave
 • Gemeente Groesbeek
 • Gemeente Heumen
 • Gemeente Lingewaard
 • Gemeente Nijmegen
 • Gemeente West Maas en Waal
 • Gemeente Wijchen
Neem contact met ons opOnze service
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?