Skip to main content

Loodgieter Wijchen, Riocare uw ervaren rioolspecialist

Op zoek naar een loodgieter in de regio van Wijchen? Riocare is uw lokale rioolspecialist.

Is uw keuken, wastafel, douche of toilet verstopt? Of heeft u een andere rioolverstopping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Snel een loodgieter ter plaatse in regio Wijchen

Bel 024 – 2022500

Wij zorgen voor een snelle service in de regio Wijchen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op

Een betrouwbare loodgieter in regio Wijchen

Dagelijks voeren wij in tientallen huishoudens riooldiensten uit. Dit doen we inmiddels al 13 jaar. Met onze ervaring, expertise en modern gereedschap vinden onze loodgieters altijd een oplossing voor uw rioolprobleem.

Neem contact op met Riocare

Hulp nodig van een ervaren loodgieter in de regio Wijchen? Onze loodgieters helpen u graag. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing.  Zo ervaart u snel weer het gemak van een goed werkend rioolsysteem.

Lees meer over RiocareLees meer over onze diensten

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt door het reinigen van het riool/de afvoer. Vaak is er bij rioleringsproblemen sprake van een ophoping van vuil en restafval. Om het water vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet deze ontstopping verholpen worden.

Bekijk de dienst

Rioolinspectie

Soms is het lastiger om direct de oorzaak van uw rioleringsproblemen te achterhalen. Wanneer dit inderdaad lastig is, wordt in overleg met u, een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie kunnen onze specialisten duidelijk in kaart brengen wat de staat van uw riolering is en wat het probleem veroorzaakt.

Bekijk de dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moeten worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat vervangen moet worden.

Bekijk de dienst

Tarieven loodgieter Wijchen

Bij Riocare werken we met een vast starttarief voor het ontstoppen van uw riolering. In 80% van de gevallen wordt het probleem binnen een halfuur opgelost. U betaalt in dit geval niet meer dan het starttarief. 

Voor het inspecteren of vervangen van uw riolering gelden andere tarieven. Deze worden door onze loodgieters duidelijk gecommuniceerd, voordat wij aan het werk gaan.

Tarieven Riocare

De voordelen van Riocare

 • 24/7 bereikbaar
 • Ervaren loodgieters
 • Specialist op het gebied van
 • riolering en afwatering
 • Vaste starttarieven
 • Geen onverwachte kosten
 • Snel ter plaatste in de regio Wijchen
 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Modern materieel
Meer over onsOnze service

Spoeddienst loodgieter Wijchen

Een verstopt riool kan zorgen voor veel ongemak. Wij begrijpen dat sommige rioolproblemen niet kunnen wachten. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij zorgen dat één van onze ervaren loodgieters snel bij u langskomt.

Neem contact op

Preventief onderhoud door onze loodgieters

Naast het oplossen van uw huidige rioolprobleem, bieden wij ook preventief onderhoud aan. We reinigen uw riool grondig met water onder hoge druk. Zo houden we uw riool schoon en vrij van verstoppingen. Dit verlengt de levensduur van uw riool. Daarnaast voorkomt het hoge kosten in de toekomst.

Wat kunt u zelf doen om uw riool in goede staat te houden?

Uw afvoeren en riolering zelf in goede staat houden? U kunt zeker een aantal maatregelen nemen om verstoppingen te voorkomen. Wij zetten een aantal tips voor u op een rij:

 1. Gebruik een zeefje voor uw gootsteen. Dit houdt etensresten uit uw afvoer.
 2. Gooi regelmatig kokend water of een combinatie van baking soda en schoonmaakazijn door uw gootsteen of afvoer. Zo verhelpt u een beginnende verstopping.
 3. Gooi echt alleen toiletpapier door de wc. Haren, vochtige doekjes en ander afval zorgen voor verstoppingen. 
 4. Zet de vaatwasser af en toe op het heetste programma. Het warme water reinigt dan uw afvoer.

Hebben deze tips niet gewerkt? Twijfel dan niet om Riocare in te schakelen. Onze ervaren loodgieters lossen dit probleem snel voor u op.

Neem contact opLees meer over Riocare

Hebben bovenstaande tips niet geholpen?
De loodgieters van Riocare staan klaar om u te komen helpen.

Maak een afspraak
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?