Skip to main content

Loodgieter Nijmegen, Riocare helpt u graag

Heeft u last van een verstopt riool? Of stinkende afvoer? Geen zorgen! Riocare staat klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerde loodgieters. Voor uw rioolprobleem is er altijd een passende oplossing.

Snelle service in regio Nijmegen

Bel 024 – 2022500

Een verstopping of lekkage is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. Riocare snapt dat dit zo snel mogelijk moet worden opgelost. We zorgen dat er snel een deskundige loodgieter in Nijmegen op uw stoep staat.

Neem contact opLees meer over Riocare

Uw professionele loodgieter in Nijmegen

Wanneer is het nodig om een loodgieter in te schakelen? Als het water van uw afvoer niet meer wegloopt, heeft u te maken met een hardnekkige verstopping. De omvang van de verstopping is dan erg groot of de verstopping zit diep in het riool. Wij beschikken over de apparatuur en expertise om u te helpen.

Daarnaast voorkomen we dat het probleem in de toekomst terugkeert. Keert de verstopping onverhoopt toch terug? U krijgt standaard 4 weken garantie op de door ons verholpen verstopping.

Onze loodgieters zijn ervaren in het ontstoppen van riolering. Door middel van reinigingsapparatuur wordt uw riool effectief schoongemaakt, zonder de rioolbuis te beschadigen. Zo kan uw afvalwater weer vrij doorstromen.

Lees meer over onze dienstenBekijk ons garantiepakket

De voordelen van Riocare

 • 24/7 bereikbaar
 • Ervaren loodgieters
 • Specialist op het gebied van
 • riolering en afwatering
 • Vaste starttarieven
 • Geen onverwachte kosten
 • Snel ter plaatste in de regio Nijmegen
 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Modern materieel
Meer over onsOnze service

Preventief onderhoud door onze loodgieters

Naast het ontstoppen en verhelpen van lekkages, zorgen onze loodgieters voor preventief onderhoud. Door middel van een rioolinspectie met een camera kan van buitenaf in de rioolbuis worden gekeken. Op deze manier kan de staat van uw riolering worden vastgesteld. Op basis van het beeldmateriaal geven wij een passend advies. Zo kan een mogelijk probleem op tijd worden vastgesteld en kan de rioolbuis preventief worden gereinigd. Dit voorkomt hoge kosten in de toekomst.

Neem contact op

Zelf aan de slag met uw verstopping

Wij snappen dat u eerst zelf wil proberen de verstopping te verhelpen. Vooral bij een lichte verstopping is dit zeker mogelijk. Daarom geven wij u een aantal tips.

 • Bij een kleine verstopping kunt u proberen kokend water door de afvoer te gieten.
 • Gebruik een plopper. Zorg voor een klein laagje water in uw douche of wasbak. Plaats de plopkap vervolgens over de afvoer. Zorg dat de kap vacuüm zuigt.
 • Een handig hulpmiddel is ijzerdraad. Maak een haakje aan het uiteinde van de draad. Zo vist u gemakkelijk het vuil uit uw afvoer.
 • Maak een mengsel van baking soda en schoonmaakazijn. Giet dit in uw afvoer en laat dit een tijdje staan. Giet er vervolgens kokend water overheen.
 • Een ontstoppingsveer is handig bij een dieper gelegen verstopping. Stop de veer in uw afvoer. Breng hem vervolgens in een draaiende beweging weer omhoog. De veer zal dan het vuil meenemen.

Kunt u de verstopping niet verhelpen met bovenstaande tips?
De loodgieters van Riocare staan klaar om u te komen helpen.

Maak een afspraak

Hulp van een loodgieter nodig?

Laat uw rioolprobleem niet langer voor overlast zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp van een professionele loodgieter in Nijmegen en omgeving. Wij staan klaar om u te helpen!

Betrouwbare loodgieter in Nijmegen

Onze loodgieters zijn specialisten op het gebied van rioolontstopping in Nijmegen. Het ontstoppen van uw riool kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij Riocare hebben we al meer dan 13 jaar ervaring binnen de rioleringssector. Wij zorgen dat u snel weer een probleemloos rioolsysteem heeft.

Neem contact opLees meer over Riocare
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?