Skip to main content

Loodgieter Cuijk, Riocare uw ervaren rioolspecialist

Bent u op zoek naar een loodgieter in Cuijk? Riocare is uw lokale rioolspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, vervangen en inspecteren van uw riolering. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Snel een loodgieter ter plaatse in regio Cuijk

Bel 024 – 2022500

Wij zorgen voor een snelle service in de regio Cuijk. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact opLees meer over Riocare

Een betrouwbare loodgieter in uw regio 

Riocare is een ervaren team van loodgieters. Wij zitten inmiddels al 13 jaar in het vak. We zijn deskundig en ontstoppen of vervangen uw afvoer effectief. Daarnaast werken we met modern gereedschap en denken we altijd met u mee. Zo zoeken we samen naar een passende oplossing.

Hulp nodig? Neem contact op met Riocare

Hulp nodig bij uw rioleringsprobleem in Cuijk? Ons team van professionele loodgieters staat voor u klaar. U kunt rekenen op een betrouwbare en deskundige service. Kijk uw rioolprobleem niet langer aan en neem vandaag nog contact met ons op.

Lees meer over onze dienstenBekijk ons garantiepakket

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt door het reinigen van het riool/de afvoer. Vaak is er bij rioleringsproblemen sprake van een ophoping van vuil en restafval. Om het water vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet deze ontstopping verholpen worden.

Bekijk de dienst

Rioolinspectie

Soms is het lastiger om direct de oorzaak van uw rioleringsproblemen te achterhalen. Wanneer dit inderdaad lastig is, wordt in overleg met u, een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie kunnen onze specialisten duidelijk in kaart brengen wat de staat van uw riolering is en wat het probleem veroorzaakt.

Bekijk de dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moeten worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat vervangen moet worden.

Bekijk de dienst

Tarieven loodgieter Cuijk

Benieuwd naar onze tarieven? Wij werken met een vast starttarief wanneer we uw riool komen ontstoppen. Zo weet u waar u aan toe bent. In dit starttarief zijn opgenomen

  • Voorrijkosten
  • Half uur arbeid
  • Materieel
  • Garantie

Vaak kunnen wij een verstopping binnen dit starttarief verhelpen. Onze loodgieters stellen u op tijd op de hoogte als dit niet het geval is.

Tarieven RiocareLees meer over Riocare

Bij Riocare bent u altijd verzekerd van een oplossing. Daarom betaalt u alleen als de verstopping ook daadwerkelijk verholpen is.

Bekijk ons garantiepakket

Spoeddienst loodgieter Cuijk

Een verstopt riool kan zorgen voor veel ongemak. Wij begrijpen dat sommige rioolproblemen niet kunnen wachten. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij zorgen dat één van onze ervaren loodgieters snel bij u langskomt.

Neem contact op

Wat kunt u zelf doen met uw verstopping

Een verstopping in huis? U wilt natuurlijk eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen. We geven u een aantal tips om uw  afvoer te ontstoppen.

  1. Giet kokend water door de afvoer. Bij kleine ontstoppingen kan dit al voldoende zijn.
  2. Combineer baking soda en schoonmaakazijn. Giet dit door uw wasbak of doucheputje en laat het een tijdje inwerken. Spoel daarna door met kokend water.
  3. Gebruik een ijzerdraad. Maar hiermee een haakje. Zo kunt u dieper gelegen vuil en haren uit het putje vissen.
  4. Gebruik een plopper. Plaats de rubberen kap over de afvoer. Zorg voor een beetje water, zodat de plopper vacuüm kan zuigen. Dit werkt alleen bij lichte verstoppingen.
  5. Gebruik een ontstoppingsveer. Rol de ontstoppingsveer uit. Duw hem door de afvoer totdat u de verstopping voelt. Haal de veer in een draaiende beweging weer naar boven.

Werken bovenstaande methode allemaal niet? Schakel dan een loodgieter van Riocare in. We zorgen dat er snel een deskundige loodgieter in Cuijk op uw stoep staat.

Neem contact opLees meer over Riocare

Kunt u de verstopping niet verhelpen met bovenstaande tips?
De loodgieters van Riocare staan klaar om u te komen helpen.

Maak een afspraak
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?