Skip to main content

Loodgieter Arnhem, Riocare is uw ervaren vakman

Heeft u last van een verstopping of andere problemen met uw riool? Wij helpen u graag! Riocare heeft een team met ervaren loodgieters in de regio Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, inspecteren en vervangen van uw riolering. 

Snel een loodgieter ter plaatse in regio Arnhem
Bel 026 – 2022477

De wc trekt niet meer door of er blijft water in de douche staan. Onhandig, want u heeft ze dagelijks nodig. Bij Riocare snappen we dat deze problemen snel moeten worden opgelost. 

Daarom zorgen wij voor een snelle service in de regio Arnhem. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact opLees meer over Riocare

Schakel vandaag nog een
professionele loodgieter in

Op basis van de uitkomsten van de inspectie kiezen onze loodgieters een werkwijze. Denk aan een reinigingsmachine die de rioolbuis onder hoge druk met water schoonmaakt. Dit zetten we vaak in bij een ontstopping die zich buiten bevindt. 

Binnen kiezen we meestal voor gespecialiseerd gereedschap. Zo stroomt uw afvalwater snel weer door uw riolering. 

Altijd een passende oplossing

Het maakt ons niet uit waar de verstopping zit en hoe groot hij is. Wij garanderen een passende en effectieve oplossing. Door middel van een inspectie speuren we de locatie van de ontstopping op. Daarnaast bekijken we de omvang van de ontstopping.

Lees meer over onze dienstenBekijk ons garantiepakket

Bij Riocare bent u altijd verzekerd van een oplossing. Daarom betaalt u alleen als de verstopping ook daadwerkelijk verholpen is.

ons garantiepakketOnze service

Preventief onderhoud door onze loodgieters

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zorgen onze loodgieters ook voor preventief onderhoud. Op basis van een inspectie met een camera, kunnen ze van buitenaf het riool in kijken. Op deze manier kunnen vroegtijdig problemen worden opgespoord.

Neem contact op

Wat kunt u zelf doen met uw verstopping

Een verstopping in huis? U wilt natuurlijk eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen. We geven u een aantal tips om uw  afvoer te ontstoppen.

  1. Giet kokend water door de afvoer. Bij kleine ontstoppingen kan dit al voldoende zijn.
  2. Combineer baking soda en schoonmaakazijn. Giet dit door uw wasbak of doucheputje en laat het een tijdje inwerken. Spoel daarna door met kokend water.
  3. Gebruik een ijzerdraad. Maar hiermee een haakje. Zo kunt u dieper gelegen vuil en haren uit het putje vissen.
  4. Gebruik een plopper. Plaats de rubberen kap over de afvoer. Zorg voor een beetje water, zodat de plopper vacuüm kan zuigen. Dit werkt alleen bij lichte verstoppingen.
  5. Gebruik een ontstoppingsveer. Rol de ontstoppingsveer uit. Duw hem door de afvoer totdat u de verstopping voelt. Haal de veer in een draaiende beweging weer naar boven.

Werken bovenstaande methode allemaal niet? Schakel dan een loodgieter van Riocare in. We zorgen dat er snel een deskundige loodgieter in Arnhem op uw stoep staat.

Neem contact opLees meer over Riocare

Kunt u de verstopping niet verhelpen met bovenstaande tips?
De loodgieters van Riocare staan klaar om u te komen helpen.

Maak een afspraak

Op zoek naar een loodgieter in Arnhem?

Wacht niet langer met het oplossen van uw rioolprobleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele hulp van een loodgieter in de regio Arnhem. De loodgieters van Riocare staan klaar om u te helpen!

Riocare uw loodgieter in Arnhem met ervaring

Bij grote en hardnekkige verstoppingen wilt u een ervaren vakman. Daarvoor bent u bij Riocare aan het juiste adres. Of het nu gaat om verstopte afvoeren in de keuken of een lekkage in de rioolbuis. We hebben al 13 jaar ervaring met verschillende rioolproblemen. Ook beschikken we over professioneel en modern materiaal.

Neem contact opLees meer over Riocare
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?