Skip to main content

Op zoek naar een loodgieter of ontstoppingsdienst in Nijmegen?

Heeft u last van een verstopping of andere problemen die te maken hebben met uw riolering? Riocare helpt u graag van deze problemen af en kan uw riool inspecteren, ontstoppen en wanneer nodig vervangen. Benieuwd wat wij als ontstoppingsdienst in Nijmegen voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Ontstoppingsdienst in Nijmegen

Bij Riocare zijn we expert in ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen. Wanneer u problemen ervaart met uw riolering, kijken wij wat de beste oplossing is en voeren we dit vakkundig en in overleg met u uit.

Neem contact op

Riool ontstoppen in Nijmegen

Wanneer het riool ontstopt moet worden, doen wij dit vaak door het riool of de afvoer te reinigen. In de meeste gevallen wordt een verstopping namelijk veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, ophoping van vet en etensresten, beschadigingen of verzakkingen.

Rioolinspectie in Nijmegen

Soms kan de oorzaak van het probleem niet aan de buitenkant worden vastgesteld. Wanneer dit het geval is, kunnen wij na overleg met u een rioolinspectie uitvoeren met een camera. Op deze wijze kunnen onze specialisten van binnenuit het probleem in kaart brengen.

Riolering vervangen in Nijmegen

Wanneer na een inspectie blijkt dat de problemen dermate groot zijn, kan het nodig zijn om uw riolering te vervangen. Het kan hierbij ook om slechts een gedeelte van de riolering gaan. Wij als ontstoppingsdienst in Nijmegen kunnen deze dienst ook aan u aanbieden, wanneer dat nodig is.


Onze ontstoppingsdienst en gespecialiseerde loodgieters in Nijmegen staan voor u klaar! Wij zorgen dat uw rioolprobleem zo snel mogelijk is opgelost! 

Meer over onsDiensten

Alles wat u wilt weten over onze loodgieters of ontstoppingsdienst in Nijmegen

Wanneer u op zoek gaat naar een loodgieter of een ontstoppingsdienst bij u in regio, begrijpen wij dat u niet onverwachts voor verrassingen wilt komen te staan. We vertellen u daarom graag wat u kunt verwachten; zoals onze werkwijze, een indicatie van de kosten die erbij komen kijken en welke mogelijkheden u bij ons heeft.

Wat kost het om mijn riolering door Riocare te laten ontstoppen?

De kosten van onze ontstoppingsdienst zijn afhankelijk van hoelang wij bezig zijn met het oplossen van het probleem. We werken met een starttarief van €115,-, waarbij een halfuur arbeid, voorrijkosten en gebruik van materieel zitten inbegrepen. In 80% van de gevallen lossen wij het probleem binnen het eerste halfuur op. Hebben wij langer de tijd nodig? Dan overleggen wij dit altijd eerst met u. 

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor uw bedrijf, dan geldt hetzelfde starttarief, maar is de prijs exclusief btw.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Wat zijn de kosten om een rioolinspectie te laten uitvoeren?

Een rioolinspectie valt bij ons ontstoppingsbedrijf onder bijkomende kosten, dus buiten het starttarief. Wij rekenen voor de inspectie €115,- per uur (inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven). Bij deze inspectie krijgt u van onze specialist ook een rapportage en advies op maat.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Wat is de prijs voor het laten vervangen van de riolering?

De prijs voor het vervangen van uw riolering is erg afhankelijk van verschillende factoren. Daarom kunnen wij u van tevoren geen inschatting geven van de kosten. Zou u wel graag een indicatie willen krijgen van de kosten voor uw situatie, neemt u dan contact met ons op voor advies of een offerte.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Waarom kiest u voor Riocare als ontstoppingsbedrijf of loodgieter in Nijmegen

Riocare is een rioolspecialist met een vakkundig team. Wij zijn gespecialiseerd in rioolreiniging, rioolinspecties en het vervangen van riolering. Wij werken altijd met het modernste materieel. Zo kunnen wij u op een professionele en betrouwbare manier helpen bij uw rioleringsproblemen. Dit doen wij het gehele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Wat anderen over ons zeggen

Op tijd, netjes, beleefd, professioneel. Kan niet anders dan 5/5 sterren geven dan!
Arjan van Wieringen (avwie)
12:23 16 May 23
Verstopping in het riool op vakkundige wijze verholpen door deze toppers. Tevens camera-inspectie gedaan. Eerlijke prijzen, goede communicatie en professioneel en vriendelijke personeel. Echt top!
Teun van Thiel
09:13 08 May 23
Top bedrijf, alles snel verholpen en vriendelijke jongens die weten wat ze doen.
Norbert Konings
06:33 06 May 23
Vanochtend een verstopping in de keuken laten verhelpen door Riocare. Transparant wat betreft prijzen op de site, een goede ervaring wat betreft het contact en de service van de monteur. Dit bedrijf is de 5-ster reviews absoluut waard.
Melissa Peters
11:11 04 May 23
Zeer netjes en vakkundig werk afgeleverd tegen een zeer redelijke prijs. Alles werkt weer naar behoren . Overigens ook erg vriendelijke vaklui. Al met al een echte aanrader !!
Jeroen van Maanen
14:36 18 Apr 23
Binnen een uur na melding aanwezig.Eerlijke tarieven en super kwaliteit werk afgeleverd.Zeker aan te bevelen, keurig bedrijf
Kees Pijnappels
14:45 09 Mar 23
Ondanks de drukte heeft Riocare na terugbellen toch nog een gaatje kunnen vinden. Vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Het kost wat, maar dan is het ook netjes opgelost en ze komen met fatsoenlijke apparatuur. Geen beunhazerij of extra kosten voor onduidelijke zaken. Top!
Yaro Laenen
09:50 28 Feb 23
riocare makkelijkn te bereiken, snelle opvolging en prettige mensen om mee te werken. Eerlijke prijs voor de werkzaamheden.
Harry
14:14 20 Jan 23
The drain was blocked in my shower room and I contacted Riocare. They are very responsive and really try to help me out. One day after I called, they came to my place, cleaned my drain and everything works perfectly.They charge a reasonable price. I am quite happy with their service.
Jieqiong Qu
13:01 20 Jan 23
Goede en snelle service. Vriendelijk en kundig. Eigenlijk niets aan te merken. Mochten we ooit weer problemen hebben dan bellen we Riocare zeker weer!
Thomas Vries
09:11 20 Jan 23
Toilet verstopt, riocare gebeld en medewerker (Jordi) kwam prima volgens afspraak. Heeft verstopping verholpen, gaf duidelijk aan wat er moest gebeuren, was meer werk dan half uur (eerste half uur is vast tarief) maar overlegde goed waarvoor extra kosten waren en gaf ook aan dat je als klant soms sommige dingen niet hoeft te doen. Heeft alles goed schoongespoeld en liet met camera zien dat alles verholpen is. Kortom een erg goede ervaring !!
Mark Rutten
09:50 06 Dec 22
Een deel van het werk had ik zelf al uitgevoerd. Het opgraven van de riolering buiten. Deze was goed verstopt. Rio Care heeft netjes en vakkundig het probleem opgelost. Daarnaast ook tips gegeven hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen.
Frank ter Haar
07:41 17 Nov 22
Vanochtend Giovanni op bezoek gehad. Vriendelijk en vakkundig! Met een uur waren we van onze verstopping af. Denkt goed mee en laat de boel weer netjes achter. Dank voor de hulp en goede service!
Bart Ramakers
10:34 19 Oct 22
Nette en vriendelijke jongens! In de ochtend telefonisch contact met ze gehad en in de middag stonden ze op de stoep. Er werd tussentijds netjes gecommuniceerd dat ze iets later waren ivm uitloop van hun vorige klus. De verstopping was binnen notime verholpen. Buiten dat ze vakkundig te werk gingen lieten ze alles ook netjes achter! Ik hoop ze niet vaker te hoeven bellen voor een verstopping thuis maar zal zeker aan ze denken op zakelijk gebied!
Dominic Gesthuizen
16:52 21 Sep 22
Geweldige service van riocare.De gehele riool laten vernieuwen van gressbuis naar pvc.Drie dagen bezig geweest met weghalen en vernieuwen de jongens hebben het super gedaan ze komen de afspraak naar en doen ook nog wat extra’s voor je gewoon geweldig.Ze zijn vriendelijk en denken met je mee en werken super netjes.Als je dus een goed bedrijf zoek, met hard werkende en vriendelijke en ervaren jongens moet je hier zijn.Jongens bedankt jullie zijn super!!!!!!!Wim en Barbara
Wim Neervoort
16:34 18 Sep 22
Wc verstopt. Perfecte service. Netjes op tijd. Met 40 minuten was het probleem opgelost, half uur tarief betaald. Vakmanschap, alles netjes en functioneel achter gelaten.
Barry
14:04 27 Aug 22
Landingspagina - Loodgieter of ontstoppingsdienst in Nijmegen

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt middels het reinigen van het riool of de afvoer. Vaak is er bij een verstopping sprake van ophoping van vuil, restafval, vet of wortels. Om het afvalwater vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet een verstopping zo snel mogelijk verholpen worden.

Bekijk deze dienst

Rioolinspectie

Soms kan het lastig zijn om van buitenaf de oorzaak van het rioolprobleem te achterhalen. Wanneer dit het geval is, wordt in overleg met de opdrachtgever een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie, kunnen onze specialisten duidelijk in beeld brengen wat de staat is van de riolering en achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moet worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat toe is aan vervanging.

Bekijk deze dienst
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?