Skip to main content

Op zoek naar een loodgieter of ontstoppingsdienst in Nijmegen?

Heeft u last van een verstopping of andere problemen die te maken hebben met uw riolering? Riocare helpt u graag van deze problemen af en kan uw riool inspecteren, ontstoppen en wanneer nodig vervangen. Benieuwd wat wij als ontstoppingsdienst in Nijmegen voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Ontstoppingsdienst in Nijmegen

Bij Riocare zijn we expert in ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen. Wanneer u problemen ervaart met uw riolering, kijken wij wat de beste oplossing is en voeren we dit vakkundig en in overleg met u uit.

Neem contact op

Riool ontstoppen in Nijmegen

Wanneer het riool ontstopt moet worden, doen wij dit vaak door het riool of de afvoer te reinigen. In de meeste gevallen wordt een verstopping namelijk veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, ophoping van vet en etensresten, beschadigingen of verzakkingen.

Rioolinspectie in Nijmegen

Soms kan de oorzaak van het probleem niet aan de buitenkant worden vastgesteld. Wanneer dit het geval is, kunnen wij na overleg met u een rioolinspectie uitvoeren met een camera. Op deze wijze kunnen onze specialisten van binnenuit het probleem in kaart brengen.

Riolering vervangen in Nijmegen

Wanneer na een inspectie blijkt dat de problemen dermate groot zijn, kan het nodig zijn om uw riolering te vervangen. Het kan hierbij ook om slechts een gedeelte van de riolering gaan. Wij als ontstoppingsdienst in Nijmegen kunnen deze dienst ook aan u aanbieden, wanneer dat nodig is.


Onze ontstoppingsdienst en gespecialiseerde loodgieters in Nijmegen staan voor u klaar! Wij zorgen dat uw rioolprobleem zo snel mogelijk is opgelost! 

Meer over onsDiensten

Alles wat u wilt weten over onze loodgieters of ontstoppingsdienst in Nijmegen

Wanneer u op zoek gaat naar een loodgieter of een ontstoppingsdienst bij u in regio, begrijpen wij dat u niet onverwachts voor verrassingen wilt komen te staan. We vertellen u daarom graag wat u kunt verwachten; zoals onze werkwijze, een indicatie van de kosten die erbij komen kijken en welke mogelijkheden u bij ons heeft.

Wat kost het om mijn riolering door Riocare te laten ontstoppen?

De kosten van onze ontstoppingsdienst zijn afhankelijk van hoelang wij bezig zijn met het oplossen van het probleem. We werken met een starttarief van €115,-, waarbij een halfuur arbeid, voorrijkosten en gebruik van materieel zitten inbegrepen. In 80% van de gevallen lossen wij het probleem binnen het eerste halfuur op. Hebben wij langer de tijd nodig? Dan overleggen wij dit altijd eerst met u. 

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor uw bedrijf, dan geldt hetzelfde starttarief, maar is de prijs exclusief btw.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Wat zijn de kosten om een rioolinspectie te laten uitvoeren?

Een rioolinspectie valt bij ons ontstoppingsbedrijf onder bijkomende kosten, dus buiten het starttarief. Wij rekenen voor de inspectie €115,- per uur (inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven). Bij deze inspectie krijgt u van onze specialist ook een rapportage en advies op maat.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Wat is de prijs voor het laten vervangen van de riolering?

De prijs voor het vervangen van uw riolering is erg afhankelijk van verschillende factoren. Daarom kunnen wij u van tevoren geen inschatting geven van de kosten. Zou u wel graag een indicatie willen krijgen van de kosten voor uw situatie, neemt u dan contact met ons op voor advies of een offerte.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Waarom kiest u voor Riocare als ontstoppingsbedrijf of loodgieter in Nijmegen

Riocare is een rioolspecialist met een vakkundig team. Wij zijn gespecialiseerd in rioolreiniging, rioolinspecties en het vervangen van riolering. Wij werken altijd met het modernste materieel. Zo kunnen wij u op een professionele en betrouwbare manier helpen bij uw rioleringsproblemen. Dit doen wij het gehele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Wat anderen over ons zeggen

Nette en vriendelijke jongens! In de ochtend telefonisch contact met ze gehad en in de middag stonden ze op de stoep. Er werd tussentijds netjes gecommuniceerd dat ze iets later waren ivm uitloop van hun vorige klus. De verstopping was binnen notime verholpen. Buiten dat ze vakkundig te werk gingen lieten ze alles ook netjes achter! Ik hoop ze niet vaker te hoeven bellen voor een verstopping thuis maar zal zeker aan ze denken op zakelijk gebied!
Dominic Gesthuizen
16:52 21 Sep 22
Geweldige service van riocare.De gehele riool laten vernieuwen van gressbuis naar pvc.Drie dagen bezig geweest met weghalen en vernieuwen de jongens hebben het super gedaan ze komen de afspraak naar en doen ook nog wat extra’s voor je gewoon geweldig.Ze zijn vriendelijk en denken met je mee en werken super netjes.Als je dus een goed bedrijf zoek, met hard werkende en vriendelijke en ervaren jongens moet je hier zijn.Jongens bedankt jullie zijn super!!!!!!!Wim en Barbara
Wim Neervoort
16:34 18 Sep 22
Wc verstopt. Perfecte service. Netjes op tijd. Met 40 minuten was het probleem opgelost, half uur tarief betaald. Vakmanschap, alles netjes en functioneel achter gelaten.
Barry
14:04 27 Aug 22
Vakmanschap, keurig op tijd, snelle service in het weekend, probleem met 40 minuten verholpen en maar 30 minuten tarief hoeven betalen. Top werk .
aldenhof berg
13:41 27 Aug 22
Ik kwam bij Riocare terecht omdat ze zo'n hoge review score hadden en omdat ze snel konden komen. Ik was uiteraard sceptisch over de review score (op dat moment 100% een score van 5), maar het leken realistische review scores dus ging ik met Riocare in zee. Dat bleek een goede keus. Ze zijn 2x geweest. De 1ste keer lukte het niet en kwam de verstopping terug, maar er is een garantieperiode waarin het kosteloos wordt opgelost tot het probleem niet meer terugkomt. Na de 2de keer leek het zeer goed opgelost en dat blijkt ook want ik de hele garantieperiode afgewacht voordat ik deze review gaf. Resultaat een dikke 5 ster waard. Het is iets duurder dan de alternatieven, maar valt mee. En perfect en snel geholpen. Echt no nonsense en daar hou ik van. Bovendien erg klantvriendelijk en duidelijk. Super dus. Misschien wel mijn vaste adresje vanaf nu, want het lijkt me moeilijk om beter te kunnen vinden.
Edwin Hendriks en Esther Vermeulen
11:56 15 Aug 22
Aantal keer hier geweest voor verschillende klussen. Leveren goed werk, aardige gasten. Aanrader!
Jori
12:46 29 Jul 22
Geweldige service! Na 1 belletje stonden de heren van Riocare Binnen 1.5 uur op de stoep en hebben onze verstopping van het toilet binnen no time verholpen. Hele schappelijke prijzen. Wij zijn helemaal tevreden over Riocare!
sandra leenders
14:19 13 Jul 22
Goede servies, adviezen en mee gedacht voor het verhelpen van ons probleem
sahar malakouti
17:09 18 May 22
We hadden allang een riool lucht in huis maar daar viel mee te leven. Totdat de kelder onder water liep met sop van de wasmachine en toen bleek dat de gresbuis uit 1932 volledig verstopt zat. Ik zag op internet dat RioCare wel heel veel positieve reviews heeft maar ik kan nu bevestigen dat ze allemaal kloppen. Na een paar uur hard werk is het gelukt om de wortels uit de gresbuis te verwijderen en was de verstopping opgelost. Inmiddels is ook de riool lucht in huis verdwenen en de conclusie is dat we daar veel eerder door RioCare naar hadden moeten laten kijken. Er is prima werk geleverd voor een redelijke prijs. Een aanrader voor een lokaal bedrijf.
Jos Derks
19:05 11 May 22
Ondanks dat het al een drukke werkdag was voor Riocare hebben ze toch tijd weten te vinden om ons binnen 4 uur te ondersteunen met het zoeken naar een verstopping in de waterafvoer van onze woning. Toen duidelijk was dat het probleem zich in de openbare ruimte afspeelde werd direct aangeven dat ze er niets aan mochten doen en dat er contact zou worden gelegd met de gemeente om het probleem over te dragen aan hen. In de avond via een appje op de hoogte gebracht dat de gemeente onderweg was en de volgende dag nog contact gehad of alles netjes was opgelost. Professioneel, klantvriendelijk en communicatief!
Menno Abbink
11:27 04 May 22
In verband met water wat bij toilet en keuken niet meer goed weg liep avonds een bericht gestuurd. Diezelfde avond nog een voorstel voor afspraak de dag erna. Monteur Jordy was keurig op tijd en onder genot van een kopje koffie situatie doorgenomen. Probleem was snel gevonden bij de verzamelput buiten en monteur heeft alles netjes opgelost. Straatwerk werd ook weer netjes dichtgemaakt. Tevens advies voor toekomst gegeven zodat probleem zich niet meer opnieuw voor kan doen. Bij een volgend probleem weet ik ze opnieuw te vinden.
Rudi G
08:31 15 Mar 22
Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben was Jordy mooi op tijd . Uitgelegd wat hij ging doen acoord gegeven is hij aan de slag gegaan .Hij had het probleem zo opgelost schoon en netjes alles achter gelaten. Dank daarvoor
Wim Hendriks
16:48 24 Jan 22
Douche afvoer werd gerepareerd. Snel, vakkundig opgelost en een hele vriendelijke monteur. Top!
Hair Tattoo Academy
07:58 12 Jan 22
We zijn super geholpen door Riocare. Verstopte riool in no time verholpen. Alles is weer netjes achtergelaten. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Ahmad Hazin
08:30 29 Dec 21
Erg goed geholpen door Riocare en er werd goed meegedacht voor een oplossing. Vriendelijke persoon.
Desirée Lamers
07:04 17 Dec 21
Wij hadden gootsteen verstopt .heb gister tegen de avond gebeld en van daag om 12.00 was de monteur er .hij heeft op vakkundigr manier zonder rotzoei de afvoer ontstopt.professionele aanpak zonder peospas.heel goed werk .onze dank is groot.met vriendelijke groet Ed
ed vandenberg
14:27 26 Nov 21
Top bedrijf.Probleem werd snel en professioneel opgelost! Zeker een aanrader en ik weet ook meteen waar ik de volgende keer heen bel als ik weer iets heb.
Tonnie
14:57 08 Nov 21
Riocare heeft ons probleem met de afvoer snel en vakkundig gevonden en opgelost. Ze hebben ook meegedacht met het voorkomen van toekomstige problemen. Dank aan jullie team Riocare, dikke duim omhoog voor jullie!
Robert van der Meer
16:34 01 Nov 21
Gisteren geconstateerd dat de riolering verstopt is. Vandaag opgelost! Super snelle service, vriendelijke en professionele werkwijze!
Niels Wouters
15:05 01 Nov 21
Riocare heeft bij mij twee regenpijpen vervangen. Waarbij ik voor 1 regenpijp een specifieke wens had, ik wilde graag een y of t-stuk met dop zodat ik het chloorwater van het opzetzwembad ook netjes in het riool kan afvoeren. Ik had vanaf het begin fijn contact, Riocare is echt klantgericht en erg vriendelijk. Ook de twee werknemers die bij mij de klus kwamen klaren (Jordy en (D)Jordy). Vandaag belde Vince mij op om te evalueren. Ook dit waardeer ik erg! En hij vertelde dat de rekening goedkoper is vanwege materiaalkeuze. Hiermee laat Riocare hun eerlijkheid en betrouwbaarheid zien! Kortom: Ik raad Riocare aan!
Alice Bos
11:46 28 Oct 21
De heren van Riocare hebben 15 meter riool vernieuwd. Het bedrijf is sterk in communicatie, werkt inzichtelijk, overlegt duidelijk en denkt mee. Daarnaast zijn ze ook nog een harstikke vriendelijk. Goed werk, voor een eerlijke prijs. Een verademing!
jonathan van nieukerken
15:41 26 Oct 21
Na onze melding werd er al snel contact gezocht. Maandag de afspraak gemaakt (6e), 7e, vandaag meteen in actie. Geholpen door Jordy. Zeer professioneel en geruststellend. Ik dacht dat het nooit meer goed zou komen. Dit tegendeel heeft Jordy bewezen. Werkt allemaal weer perfectt! Heb er van genoten dat het water niet na 34 uur pas weg liep maar binnen 15 seconden!! Super werk geleverd! Volgende keer zeker weer Riocare! Hoop dan alleen bij de buurman!Bedankt, Groeten Maarten!
M C
20:17 07 Sep 21
Onlangs mijn keukenafvoer laten ontstoppen door Jordy van Riocare.Ze konden de volgende dag al langskomen en het ontstoppen was zo gepiept. Top werk!
Rut Ven
15:04 07 Sep 21
Afvoer van het condenswater van de CV ketel zat verstopt, dus niet heel erg urgent. Gebeld en de volgende ochtend al een vriendelijke monteur ( Vince ) aan de deur. Afvoer van de wasmachine zat in dezelfde ruimte dus daar een veer in gedaan en water er in laten lopen. Na even liep de afvoer al weer goed door en leek het probleem verholpen. Bleek dat de afvoer van de CV ketel toch nog niet door liep. Die afvoer open gemaakt en ook daar een veer in gedaan. Nu doen alle afvoeren weer goed wat ze moeten doen. Open gemaakte buis werd keurig hersteld.Prima werk geleverd door Riocare. Bij een volgend probleem met mijn afvoer bel ik ze zeker weer.
Patrick Romijn
13:52 26 Aug 21
Deskundig, goede service, vriendelijk, netjes: top, aanrader!!
Maurice Hetterscheid
08:13 09 Jul 21
We zijn erg tevreden over de goede en vriendelijke service, echt een aanrader!
Jelle Vogelsang
11:27 01 Jul 21
Wij hadden een zware verstopping ergens ver in de leiding, douche liep over met douchen maar ook met normaal kraangebruik. Gister gebeld en vandaag gelijk er tussen geplaatst en geholpen. Zeer fijne meneer, vriendelijk, alles werd goed uitgelegd en de verstopping was door hem zo verholpen.Alles werkt weer en wij zijn zeer tevreden met de service en ook de fatsoenlijke prijzen die ze hanteren.Mochten wij in de toekomst problemen hebben weten wij wie we bellen!
Tess Bottema
13:45 23 Jun 21
Uitstekend en heel klantvriendelijk geholpen door Jordy. Geeft professioneel en deskundig advies. Ook een mooi inspectierapport gekregen. Volgende keer weer Riocare!
Peter Bonekamp
11:41 02 Jun 21
We hadden een erg vervelende verstopping in het riool van het bijhuisje waar we tijdelijk wonen; ons eigen huis wordt momenteel verbouwd (Epse). Jordy gaf zowel aan de telefoon als later via Whatsapp direct goede, duidelijke en eerlijke informatie/adviezen. Ondanks grote drukte kon Jordy de volgende ochtend vroeg al bij ons terecht. De situatie werd eerst goed door hem geïnventariseerd op alle mogelijkheden om eea zo snel en makkelijk mogelijk op te lossen; er werd goed met ons als klant meegedacht. Jordy legde goed uit wat hij deed en gaf kundig advies over hoe we het beste met deze nog tijdelijke situatie voor ons om konden gaan. De wc-pot is teruggezet en keurig af-gekit en de ruimte is verder zo netjes mogelijk acher gelaten. Het probleem is naar alle tevredenheid en onze grote opluchting verholpen! Betrouwbaar, snel, prettig in omgang, ontzorgend. Super-service, kan Jordy/Riocare iedereen aanbevelen!
H. Gorter
10:00 01 Jun 21
Riocare gebeld om een verstopt afvoerputje in de tuin te ontstoppen. Ze konden gelijk de volgende dag al komen, erg fijn! Prima op tijd voor de afspraak, vriendelijke en deskundige medewerker en de verstopping is netjes verholpen! Als we ooit nog eens problemen hebben met de riolering, gaan we Riocare zeker weer bellen.
Esther Haerkens
19:52 28 May 21
Vrijdagochtend gebeld en vrijdagmiddag al geholpen om de goot te ontstoppen. Deskundig te woord gestaan aan de telefoon en met vertrouwen een afspraak gemaakt en het vertrouwen bleek niet voor niks. Opgelost binnen het half uur!
Jikke Sieperda
13:06 28 May 21
Ik belde om 14:00 voor een verstopte wc en om 15:00 waren ze er al (Arnhem), binnen een half uur was alles opgelost! Eerlijk, duidelijk en vriendelijke gasten. Zeker aanrader, niet zoals andere bedrijven die maar bedragen noemen voor dat ze kijken. Gr Arvid & Jessica
Arvid S
16:38 19 May 21
Goede informatie vooraf zodat je weet wat men ging doen . Bij ons was de afvoer verstopt en deze was zeer snel opgelost .Verder ook een goed advies om dit te voorkomenGoede prijs en aardig personeel .
Theo Peters
16:02 05 May 21
Goed en snel geholpen, prima professionele service. Ik ben tevreden.
Niels Hazeborg
10:35 03 May 21
Super snelle geweldige service.Ontzettend klant vriendelijk. Probleem was binnen 5 minuten verholpen.Zelfs de rommel en het water ruimen ze op.Het word goed opgelost en niet als een lopende band klus gezien.Ga zo door!
Juliette Hooijer
12:59 28 Apr 21
Deze jongens gaan netjes te werk en zijn ervaren in hun vak. Aanrader!
Marvin Ritawaemahu
12:41 20 Apr 21
Landingspagina - Loodgieter of ontstoppingsdienst in Nijmegen

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt middels het reinigen van het riool of de afvoer. Vaak is er bij een verstopping sprake van ophoping van vuil, restafval, vet of wortels. Om het afvalwater vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet een verstopping zo snel mogelijk verholpen worden.

Bekijk deze dienst

Rioolinspectie

Soms kan het lastig zijn om van buitenaf de oorzaak van het rioolprobleem te achterhalen. Wanneer dit het geval is, wordt in overleg met de opdrachtgever een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie, kunnen onze specialisten duidelijk in beeld brengen wat de staat is van de riolering en achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moet worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat toe is aan vervanging.

Bekijk deze dienst
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?