Skip to main content

Op zoek naar een loodgieter of ontstoppingsdienst in Arnhem?

Heeft u last van een verstopping of andere problemen met uw riool? Wij helpen u graag! Onze loodgieters in Arnhem staan voor u klaar.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst in Arnhem

Ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen, dat is wat wij bij Riocare doen. Met ons vakbekwame team en het modernste materieel lossen wij uw rioleringsprobleem op een betrouwbare en professionele manier op. Onze ontstoppingsdienst in Arnhem staat voor u klaar!

Neem contact op

Riool ontstoppen in Arnhem

Om het afvalwater weer goed af te kunnen voeren, moet een verstopping zo snel mogelijk verholpen worden. Wij ontstoppen uw riool door het riool of de afvoer te reinigen. Vaak is er namelijk sprake van een ophoping van vuil, restafval, vet of wortels.

Rioolinspectie in Arnhem

Indien wij het rioolprobleem niet van buitenaf kunnen achterhalen, voeren wij in overleg met u een rioolinspectie uit. Op deze manier kunnen onze specialisten achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Riolering vervangen in Arnhem

Blijkt uit een rioolinspectie dat de problemen dermate groot zijn, dan kan het zo zijn dat wij u aanbevelen om uw riolering te laten vervangen. Wij zullen goed kijken of het nodig is om de gehele riolering te vervangen of dat er slechts een gedeelte van de riolering aan vervanging toe is. 

Onze ontstoppingsdienst en loodgieters in Arnhem staan voor u klaar! Daarnaast lossen wij uw rioolprobleem op voor een vast starttarief. Dit is inclusief voorrijkosten, inzet van materieel, een halfuur arbeid en garantie. Zo weet u zeker waar u aan toe bent! 

Meer over onsDiensten

Alles wat u wilt weten over onze loodgieters of ontstoppingsdienst in Arnhem

Op zoek naar een loodgieter bij u in de regio? Ook in dit geval staat Riocare voor u klaar. We vertellen u graag wat u van onze ontstoppingsdienst kunt verwachten; zoals onze werkwijze, een indicatie van de kosten die erbij komen kijken en welke mogelijkheden u bij ons heeft.

Wat kost het om mijn riolering door Riocare te laten ontstoppen?

Wij werken met een starttarief van €115,-, dit is inclusief een halfuur arbeid, voorrijkosten en gebruik van materieel. In 80% van de gevallen lossen wij het rioleringsprobleem binnen het eerste halfuur op. Indien wij langer de tijd nodig hebben om het probleem op te lossen overleggen wij dit uiteraard eerst met u. Daarnaast bieden wij u altijd een garantietermijn van 4 weken. 

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor uw bedrijf, dan geldt hetzelfde starttarief, maar is de prijs exclusief btw.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Wat zijn de kosten om een rioolinspectie te laten uitvoeren?

Een rioolinspectie kost €115,- per uur (inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven). Dit is inclusief een rapportage en advies op maat van onze specialist. 

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Heeft u specifieke vragen over een rioolinspectie? Neem dan contact met ons op. 

Wat is de prijs voor het laten vervangen van de riolering?

De prijs voor het vervangen van uw riolering is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom kunnen wij u van tevoren geen inschatting geven van de kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.

Let op: in de avonduren, weekenden en op nationale feestdagen werken wij met aangepaste tarieven.

Waarom kiest u voor Riocare als ontstoppingsbedrijf of loodgieter in Arnhem?

Riocare is een specialist in rioolreiniging, rioolinspecties en het vervangen van riolering. Ons vakbekwame team heeft veel ervaring en werkt altijd met het modernste materieel. Zo kunnen wij u op een professionele en betrouwbare manier helpen bij uw rioleringsproblemen. Dit doen wij het gehele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Wat anderen over ons zeggen

Op tijd, netjes, beleefd, professioneel. Kan niet anders dan 5/5 sterren geven dan!
Arjan van Wieringen (avwie)
12:23 16 May 23
Verstopping in het riool op vakkundige wijze verholpen door deze toppers. Tevens camera-inspectie gedaan. Eerlijke prijzen, goede communicatie en professioneel en vriendelijke personeel. Echt top!
Teun van Thiel
09:13 08 May 23
Top bedrijf, alles snel verholpen en vriendelijke jongens die weten wat ze doen.
Norbert Konings
06:33 06 May 23
Vanochtend een verstopping in de keuken laten verhelpen door Riocare. Transparant wat betreft prijzen op de site, een goede ervaring wat betreft het contact en de service van de monteur. Dit bedrijf is de 5-ster reviews absoluut waard.
Melissa Peters
11:11 04 May 23
Zeer netjes en vakkundig werk afgeleverd tegen een zeer redelijke prijs. Alles werkt weer naar behoren . Overigens ook erg vriendelijke vaklui. Al met al een echte aanrader !!
Jeroen van Maanen
14:36 18 Apr 23
Binnen een uur na melding aanwezig.Eerlijke tarieven en super kwaliteit werk afgeleverd.Zeker aan te bevelen, keurig bedrijf
Kees Pijnappels
14:45 09 Mar 23
Ondanks de drukte heeft Riocare na terugbellen toch nog een gaatje kunnen vinden. Vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Het kost wat, maar dan is het ook netjes opgelost en ze komen met fatsoenlijke apparatuur. Geen beunhazerij of extra kosten voor onduidelijke zaken. Top!
Yaro Laenen
09:50 28 Feb 23
riocare makkelijkn te bereiken, snelle opvolging en prettige mensen om mee te werken. Eerlijke prijs voor de werkzaamheden.
Harry
14:14 20 Jan 23
The drain was blocked in my shower room and I contacted Riocare. They are very responsive and really try to help me out. One day after I called, they came to my place, cleaned my drain and everything works perfectly.They charge a reasonable price. I am quite happy with their service.
Jieqiong Qu
13:01 20 Jan 23
Goede en snelle service. Vriendelijk en kundig. Eigenlijk niets aan te merken. Mochten we ooit weer problemen hebben dan bellen we Riocare zeker weer!
Thomas Vries
09:11 20 Jan 23
Toilet verstopt, riocare gebeld en medewerker (Jordi) kwam prima volgens afspraak. Heeft verstopping verholpen, gaf duidelijk aan wat er moest gebeuren, was meer werk dan half uur (eerste half uur is vast tarief) maar overlegde goed waarvoor extra kosten waren en gaf ook aan dat je als klant soms sommige dingen niet hoeft te doen. Heeft alles goed schoongespoeld en liet met camera zien dat alles verholpen is. Kortom een erg goede ervaring !!
Mark Rutten
09:50 06 Dec 22
Een deel van het werk had ik zelf al uitgevoerd. Het opgraven van de riolering buiten. Deze was goed verstopt. Rio Care heeft netjes en vakkundig het probleem opgelost. Daarnaast ook tips gegeven hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen.
Frank ter Haar
07:41 17 Nov 22
Vanochtend Giovanni op bezoek gehad. Vriendelijk en vakkundig! Met een uur waren we van onze verstopping af. Denkt goed mee en laat de boel weer netjes achter. Dank voor de hulp en goede service!
Bart Ramakers
10:34 19 Oct 22
Nette en vriendelijke jongens! In de ochtend telefonisch contact met ze gehad en in de middag stonden ze op de stoep. Er werd tussentijds netjes gecommuniceerd dat ze iets later waren ivm uitloop van hun vorige klus. De verstopping was binnen notime verholpen. Buiten dat ze vakkundig te werk gingen lieten ze alles ook netjes achter! Ik hoop ze niet vaker te hoeven bellen voor een verstopping thuis maar zal zeker aan ze denken op zakelijk gebied!
Dominic Gesthuizen
16:52 21 Sep 22
Geweldige service van riocare.De gehele riool laten vernieuwen van gressbuis naar pvc.Drie dagen bezig geweest met weghalen en vernieuwen de jongens hebben het super gedaan ze komen de afspraak naar en doen ook nog wat extra’s voor je gewoon geweldig.Ze zijn vriendelijk en denken met je mee en werken super netjes.Als je dus een goed bedrijf zoek, met hard werkende en vriendelijke en ervaren jongens moet je hier zijn.Jongens bedankt jullie zijn super!!!!!!!Wim en Barbara
Wim Neervoort
16:34 18 Sep 22
Wc verstopt. Perfecte service. Netjes op tijd. Met 40 minuten was het probleem opgelost, half uur tarief betaald. Vakmanschap, alles netjes en functioneel achter gelaten.
Barry
14:04 27 Aug 22
Landingspagina - Loodgieter of ontstoppingsdienst in Arnhem

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt middels het reinigen van het riool of de afvoer. Vaak is er bij een verstopping sprake van ophoping van vuil, restafval, vet of wortels. Om het afvalwater vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet een verstopping zo snel mogelijk verholpen worden.

Bekijk deze dienst

Rioolinspectie

Soms kan het lastig zijn om van buitenaf de oorzaak van het rioolprobleem te achterhalen. Wanneer dit het geval is, wordt in overleg met de opdrachtgever een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie, kunnen onze specialisten duidelijk in beeld brengen wat de staat is van de riolering en achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Bekijk deze dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moet worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat toe is aan vervanging.

Bekijk deze dienst
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?