Skip to main content

Riool ontstoppen Nijmegen? Riocare, is uw lokale rioolspecialist

Zit uw afvoer verstopt? Loopt het water in de douche niet meer weg? Of heeft u last van vieze geurtjes? Dit zijn vaak tekenen van een verstopt riool. Wacht niet te lang en schakel Riocare in voor het ontstoppen, inspecteren of vervangen van uw riool.

Bel 024 – 20 22 500

Uw riool ontstoppen doen wij uitsluitend met modern en gespecialiseerd materieel. Het ontstoppen gebeurt zonder enige schade toe te brengen aan uw leiding. We gaan zorgvuldig te werk en laten onze werkplek altijd netjes en schoon achter. 

Bel direct regio NijmegenNeem contact op

Riool ontstoppen regio Nijmegen,
Riocare is er met spoed

Iedereen kent het wel. Er blijft water staan in de gootsteen of het toilet spoelt niet meer door. Vervelend! Riocare snapt dat dit zo snel mogelijk moet worden opgelost. Daarom zorgen wij voor snelle service in de regio Nijmegen. Dit doen wij het gehele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Riocare verhelpt uw problemen vaak dezelfde dag nog. 80% van de problemen zijn binnen een half uur opgelost. Neem gemakkelijk contact met ons op doormiddel van bellen, mailen, het contactformulier of via de whatsapp tool.

Neem contact op

Wanneer is het tijd om uw riool te laten ontstoppen?

Twijfelt u of uw riool verstopt zit? Het is belangrijk om snel actie te ondernemen bij een verstopt riool. Daarom zetten wij de tekenen op een rij

 • Langzame afvoer in gootsteen, douche of toilet
 • Borrelende geluiden in afvoer
 • Terugkerend rioolwater in afvoerputjes
 • Vieze geurtjes uit de afvoer
 • Wateroverlast

 

Hoe ontstoppen wij uw riool?

Wij ontstoppen uw riool door het riool of de afvoer te reinigen. Vaak is er namelijk sprake van een ophoping van vuil, restafval, vet of wortels.

Eerst bepalen we de locatie en omvang van de ontstopping. Bevindt de ontstopping zicht buiten? Dan maken wij gebruik van een rioolreinigingsmachine. Hiermee wordt de rioolleiding met water onder hoge druk ontstopt.

Bevindt de ontstopping zich binnen? Dan maken we gebruik van speciaal gereedschap. Ongewenste materialen worden losgewrikt en de rioolleiding blijft geheel intact.

Stappenplan riool ontstoppen

Wanneer u Riocare inschakelt voor het ontstoppen van uw riool, doorlopen we drie stappen.

 1. Grondige inspectie
 2. Methode
 3. Reinigen

 

 

 

Hulp nodig?

Een verstopt riool kan enorm frustrerend zijn en voor veel overlast zorgen. Wij zorgen dat u snel weer een probleemloos rioolsysteem heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele rioolontstoppingsdiensten in de regio Nijmegen. We staan klaar om u te helpen!

Stap 1 – grondige inspectie

We kijken waar de ontstopping zich bevindt. Daarnaast bepalen we de omvang van de ontstopping.

Stap 2 – Methode kiezen

We bepalen welke methode nodig is om de ontstopping te verwijderen. Denk aan reinigingsapparatuur met hoge waterdruk en gereedschap waarmee we de ontstopping verhelpen.

Stap 3 – Reinigen

We reinigen de riolering grondig. Zo kan het afvalwater weer vrij doorstromen.

Onze service

Uw lokale rioolspecialist in regio Nijmegen

Riocare is uw specialist op het gebied van riool ontstoppen in de regio Nijmegen. Het ontstoppen van uw riool kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij Riocare hebben we al meer dan 13 jaar ervaring binnen de rioleringssector. Daarnaast werken we uitsluitend met hoogwaardig en gespecialiseerd materieel. We zijn zorgvuldig en zorgen dat we de werkplek schoon achterlaten. Wij garanderen een passende oplossing. Mocht de verstopping onverhoopt toch terugkomen, geen zorgen. U krijgt standaard 4 weken garantie op de door ons verholpen verstopping.

Kosten riool ontstoppen Nijmegen

Bij Riocare werken we met een vast starttarief. Hierbij zitten inbegrepen: 

Een halfuur arbeid
Voorrijkosten
Gebruik van materieel
Garantie 

Dit starttarief is voor particulieren inclusief btw. Wilt u een verstopping laten oplossen voor uw bedrijf? Dan geldt het starttarief exclusief btw. Vaak kunnen wij de verstopping binnen het starttarief verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, stellen onze specialisten u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

GarantiepakketTarieven

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van het riool gebeurt door het reinigen van het riool/de afvoer. Vaak is er bij rioleringsproblemen sprake van een ophoping van vuil en restafval. Om het water vervolgens weer goed af te kunnen voeren, moet deze ontstopping verholpen worden.

Bekijk de dienst

Rioolinspectie

Soms is het lastiger om direct de oorzaak van uw rioleringsproblemen te achterhalen. Wanneer dit inderdaad lastig is, wordt in overleg met u, een rioolcamera inspectie uitgevoerd. Middels deze wijze van rioolinspectie kunnen onze specialisten duidelijk in kaart brengen wat de staat van uw riolering is en wat het probleem veroorzaakt.

Bekijk de dienst

Riolering vervangen

Wanneer wij een rioolinspectie hebben uitgevoerd voor u en de problemen dermate groot zijn, kan het zijn dat wij u aanbevelen om de riolering te laten vervangen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de gehele riolering vervangen moeten worden. Het kan ook slechts om een gedeelte van de riolering gaan dat vervangen moet worden.

Bekijk de dienst

Riocare is actief als lokaal rioolspecialist. Wij focussen ons hierbij op de volgende gemeentes:

 • Gemeente Arnhem
 • Gemeente Berg en Dal
 • Gemeente Beuningen
 • Gemeente Cuijk
 • Gemeente Druten
 • Gemeente Grave
 • Gemeente Groesbeek
 • Gemeente Heumen
 • Gemeente Lingewaard
 • Gemeente Nijmegen
 • Gemeente West Maas en Waal
 • Gemeente Wijchen
Neem contact met ons opOnze service
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?