Skip to main content

Loodgieter Velp, Riocare is uw lokale vakman

Iedereen kent het wel: een verstopte afvoer die zorgt voor veel ongemak. Denk aan een verstopt toilet of een gootsteen die langzaam leegloopt. Onze loodgieters in de regio Velp staan klaar om uw rioolprobleem snel en efficiënt op te lossen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten, werkwijze, tips en tarieven.

Met spoed een loodgieter in Velp

Bel 026 – 2022477

Riocare beschikt over een gespecialiseerd team dat altijd voor u klaarstaat. Met onze 24/7-service zorgen wij ervoor dat uw rioleringsproblemen zo snel mogelijk zijn opgelost.

Neem contact opLees meer over Riocare

Diensten loodgieter Velp

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, vervangen en inspecteren van uw riool. Bij Riocare snappen we dat een verstopt riool vraagt om snelle service. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar bij spoedgevallen.

Altijd een effectieve oplossing

Onze loodgieters geloven in het leveren van effectieve oplossingen. Eerst achterhalen we de locatie en omvang van de verstopping. We beschikken over moderne camerasystemen, waarmee we in uw rioolbuis kunnen kijken. Samen met u kijken we naar een oplossing op maat.

We hebben ervaren loodgieters en maken gebruik van modern gereedschap. Daarmee lossen we de hardnekkigste verstoppingen voor u op.

Lees meer over onze diensten

De voordelen van Riocare

 • 24/7 bereikbaar
 • Ervaren loodgieters
 • Specialist op het gebied van
 • riolering en afwatering
 • Vaste starttarieven
 • Geen onverwachte kosten
 • Snel ter plaatste in de regio Velp
 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Modern materieel
Meer over onsOnze service

Preventief onderhoud door onze loodgieters

Naast het oplossen van uw huidige rioolprobleem, bieden wij ook preventief onderhoud aan. Door uw riool te reinigen blijft uw riool in goede staat. Zo voorkomen we toekomstige complicaties. Dit verlengt de levensduur van uw riool. Daarnaast voorkomt het hoge kosten in de toekomst.

Neem contact op

Wat kunt u zelf doen met uw verstopping?

Wij snappen dat u eerst zelf wil proberen uw riool te ontstoppen. Bij kleinere verstoppingen is het mogelijk om deze zelf te verhelpen. Wij geven u 5 tips om uw afvoer te ontstoppen:

 1. Giet kokend water door de afvoer. Dit kan vaak helpen bij kleine verstoppingen.
 2. Meng baking soda en schoonmaakazijn. Giet dit mengsel in de afvoer van uw wasbak of doucheputje en laat het even intrekken. Spoel vervolgens door met kokend water.
 3. Gebruik een stukje ijzerdraad en buig er een haakje aan. Hiermee kunt u vuil en haren uit dieper gelegen delen van het putje vissen.
 4. Maak gebruik van een plopper. Plaats de rubberen zuignap over de afvoer. Zorg ervoor dat er wat water in de afvoer staat zodat de plopper vacuüm kan zuigen. Dit werkt vooral goed bij lichte verstoppingen.
 5. Probeer een ontstoppingsveer. Duw de veer door de afvoer tot u de verstopping voelt. Draai deze vervolgens in één beweging omhoog om de verstopping te verwijderen.

Heeft u met bovenstaande methoden geen succes? Kijk het dan niet langer aan en neem contact met ons op. Dan zorgen wij dat er snel een deskundige loodgieter in Velp uw stoep staat.

Neem contact opLees meer over Riocare

Kunt u de verstopping niet verhelpen met bovenstaande tips?
De loodgieters van Riocare staan klaar om u te komen helpen.

Maak een afspraak

Op zoek naar een loodgieter in Velp?

Hulp nodig van een loodgieter in de regio Velp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Riocare. Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar. Zo geniet u snel weer van een goed werkend rioolsysteem.

Riocare uw loodgieter in Velp met ervaring

Bij grote en hardnekkige verstoppingen wilt u een ervaren vakman. Of het nu gaat om verstopte afvoeren in de keuken of een lekkage in de rioolbuis. Bij Riocare hebben al 13 jaar ervaring met verschillende rioolproblemen. Ook beschikken we over professioneel en modern materiaal.

Neem contact opLees meer over Riocare

Tarieven Loodgieter Velp

Bij Riocare werken we met een vast starttarief voor het ontstoppen van uw riolering. In 80% van de gevallen kunnen wij uw verstopping binnen dit starttarief verhelpen. Voor het inspecteren of vervangen van uw riolering gelden andere tarieven. Deze worden door onze loodgieters duidelijk gecommuniceerd, voordat wij aan het werk gaan.

Onze tarieven
Open chat
Hallo, welkom bij Riocare!
Hoe kan ik je helpen?